Blog

PONDĚLÍ

15.10.2012 22:51

KODK. Komorní orchestr Dvořákova kraje - více jak hodinový koncert tohoto světoznámého tělesa v sále vesnické hospody pod taktovkou Václava Mazáčka - fantastický zážitek! Ať už to byla Humoreska od Antonína Dvořáka, filmová hudba ze Schindlerova seznamu nebo hudba z West Side Story od Leonarda Bernsteina! Skvělá atmosféra! Málokdo z nás běžně nevyhledává koncerty tohoto typu, není čas, peníze a hlavně je to "něco jiného pro normální uši". Potom se takováto nabídka na vesnický koncert, zorganizovaná několika úžasnými lidmi, jeví jako skvělý nápad a mnohým přijde vhod!

PONDĚLÍ

08.10.2012 21:47

Zima! A je to tady! I u nás v údolí! Dnes mi tedy těch mých kytiček (a že jich je) už není líto! Květy sice opadají, ale nezmrznou a na jaře zase v plné parádě okrášlí naši terásku! Včera jsem si na internetu přečetla o těch přízemních mrazících - bylo 21.30h - tak jsem dostala strach, že jsem šla ty kytičky stěhovat domů. Celou 1,5 hodinu! Orvaná jak borůvka, ale je to! O víkendu jsme navštívili naše dětičky! Řeknu vám, jsem na ně velmi pyšná!!! Jsou úžasní a mazlíčci! Dokážou spoustu věcí, o kterých já v jejich věku neměla ani tušení! Také moje rodiče! Je to príma, mít mámu a tátu! A mít možnost se tam schovat - je úplně jedno jak jsou staří, stejně na Tebe nedají dopustit a vždy pomůžou! Mám je moc ráda!

SOBOTA

29.09.2012 22:21

Jsem úplně běsná!!! Znáte to? Něco děláte pořád stejně a najednou to funguje úplně jinak!!! A vůbec si nejste vědomi toho, že byste něco klikly špatně!!! To mne fakt dohání k šílenství!!! JoJoJo já vím, chce to chladnou hlavu, ale PROČ? Když mám chuť to rozbít?!!! Aha! Nebudou mi zbytečně umírat neurony! Tak já to zkusím, jdu prostě do toho!!!

ČTVRTEK

27.09.2012 12:22

A začínám běhat! Tedy zatím jsem jela na rotopedu (protože za tmy u nás na vsi neběhám), což je také dobré! Na Sports-trackeru jsem si založila profil a teď už do něj pouze načítat! Ten Jindříšek měl pravdu! Hnedle je větší důvod sportovat! A to mi prosím zatím chybí telefon s příslušnou aplikací, která to vše dokáže skloubit dohromady! No je to prostě paráda! Tak jdu vybírat telefon!

SOBOTA

22.09.2012 21:46

Tak a je to tady. Sobota, tma, hvězdy, chlad za oknem a v krbovkách praská dřevo. I podlaha topí, takže tu mám "jako v pokojíčku"! Přemýšlím, co to ten blog vlastně znamená? Úvahy, názory, vyprávění, taková krátká slohovka někoho nad něčím, někým? Nebo je to jinak? Ono je to vlastně úplně jedno. Píši co mne právě napadne, takže vlastně takové úvahy. Lekla jsem se!!! Zazvonil telefon!!! ...... PauzA ...... Domluveno. Takže úvaha. Mám pocit, že píši o ničem. V Přílepech je pouť. Mám tak zoufale málo času, ale chtěla bych ji stihnout. Je tam kolotoč a autodrom. Tedy je tam více atrakcí, ale tyto dvě jsou i pro mne. ÁÁÁ, kdy já seděla na kolotoči? Nepamatuji! A to je ostuda! Takže se jdu zamyslet a těšit se! Kdo jdeš se mnou?

<< 11 | 12 | 13 | 14 | 15 >>