Blog

STŘEDA

18.07.2012 11:14

Tak už je máme! A co? Matraceee!!! Do postýlky!!! Bude velká sláva a víkendové montování! A proč mám tolik radosti? Protože jsou to naše první matrace ve společném životě!!! A to se přeci musí oslavit!

STŘEDA

11.07.2012 17:45

V mých žilách koluje L.O.C a to je docela peckááá! Chceš si také šlehnout?

Pátek

03.07.2012 23:12

Ještě pořád je pátek! A už je to skoro nějaký ten "pátek", co byl seminář v Pardubicích! Ten čas tolik utíká! Škoda Škoda Škoda, že jste tam nebyli s námi! Myslím, že bychom si to skvěle užili ještě více! Mám vás totiž ráda! Informací hromada, lidí plno, ale samí krosíci! Tak moc se těším, až budeme jezdit spolu! Olga Lounová nám zazpívala a to vám tedy řeknu! Až do pardubického semi jsem vůbec nevěděla, kdo to je! Ale její písničku jsem znala z rádia! Dost mne fascinovala! Tedy ta písnička! A vůbec jsem netušila, že ji zpívá ona a že se jmenuje "Láska v housce"! To je fakt povedený název! Takže jsem procitla a moc se mi celá akce líbila! A těch předsevzetí! Půjde to! My to dáme! A vy také! A je to peckááá! Jo a ještě - ráno jedu za mámou a tátou! Mám je totiž moc ráda! Těším se na vás! Užívejte sluníčkové dny a udělejte si čas 14.7.! PaPa  :-)

PÁTEK

01.06.2012 21:50

Tak tedy kdo jste ještě nečetli třetí ze "srando" knih - Buďte šťastní i v těžkých dobách - od skvělého spisovatele a motivátora Andrewa Matthewse, tak to rychle napravte! Je to tentokrát velká emočka! Alespoň pro mne! Plakala jsem i jsem se smála! A co to dělá se srdíčkem, o tom se nedá vyprávět, to se musí přečíst!!! Opravdu velmi dobré! Vřele doporučuji!

PONDĚLÍ

21.05.2012 14:41

Trocha vtipu na začátek. Tedy řekl je Lukáš na semi v Jesenici a jsou úža! Tak tedy: "Pepíček jde na očkování a pan doktor se ho ptá, jestlipak víš Pepíčku proti čemu Tě budu očkovat? No proti mé vůli, praví Pepíček." hahaha  A teď druhý: "Šéf k zaměstnanci: máš rád teplé zpocené ženské? Ne. Tak si vezmeš dovolenou v listopadu!" hahaha To je teda drsné, ale na mnoha místech pravdivé! A toto je také od Lukáše: "Znáte restauraci U dvou zvadlých hranolek?" Tak to se mi fakt líbilo. A co že je to za divně se jmenující mezinárodní restauraci? No přeci MCDonald! Semi byl velmi velmi nabitý, doktor úžasně zábavný! Akorát mne mrzí, že zase nemám fotky!!!

<< 13 | 14 | 15 | 16 | 17 >>