Blog

ÚTERÝ

01.01.2013 13:17

A je to tady! Nový rok! 2013! Spousta očekávání, naděje, nadšení, prostě něco nového! A tak to má být! Akorát se to, a to je mi velmi líto, nestane bohužel samo! Je potřeba vyvinout činnost = AKCE a mít k tomu ten správný důvod = MOTIV! A jak píše a říká můj skvělý kamarád, spoj tato dvě slova v jedno a vygumuj písmeno K! A co vznikne? No přeci MOTIVACE!  

 

SOBOTA

22.12.2012 18:23

Mnou vytvořená gratulace na této fotce není vůbec vidět, takže ještě jednou:

 

"Požehnané Vánoce a hodně Lásky, Víry, Naděje a Úsměvů v roce 2012 z celého srdce přejí Monička a Jindříšek Libertinovi a Graulí a Ňuňa a Ňufina a Žofina a Elina a Růžánek"

NEDĚLE

16.12.2012 01:56

Tak včera jsme se seznámili s naší, tedy neteřinkou Nikolkou! Řeknu vám, taková mrňavá krásná pětikilová dvouměsíční princezna! Docela by mne zajímalo, co si takové mrně myslí, když na něj každý (např.já) žvatlá, chichotá se a dělá takové ty srandovní obličeje! Každopádně se vůbec nebála, tzn.neplakala, když jsem ji chovala. Vlastně celé dvě hodiny, které jsme na návštěvě strávili, se pozorně dívala, usmívala a hodnotila nové (tedy mne, Jindru a babi) příbuzné! Prostě miláček!!! Jo a také dnes zapálíme třetí svíčku na Adventním věnci! 

PONDĚLÍ

10.12.2012 23:55

A je to tady! Zima! Sníh! Mráz! Kalamita! Je zajímavé pozorovat okolí! Hvězdy! Padající vločky! Zmrzlou vodu! Stopy ve sněhu! Ticho v lese! Usměvavé lidské tváře! Světýlka! Rolničky! Shon a fronty všude! Proč se tak honíš? Co Ti uteče? Advent = příchod! Čeho? Koho? Proč? Narození? Ježíš? Jasně! Velká oslava! Baví mne, že prý nikdo nevěří! A přesto ho všichni chtějí uvítat! Děti se těší, dospělí také! Také? Jak kdo! Každý podle své povahy! Ale to už jsme jinde ... . 

NEDĚLE

09.12.2012 23:46

Velmi se omlouvám všem, kteří klikli na náš uvedený kontaktní mejl v dobré víře, že posílají zprávu! Po roce jsem zjistila, že mejl není aktivní!!! Takže zprávy od vás nedostávám!!! Aby nás to nemátlo, zatím jsem tento kontakt vymazala!!! Díky moc!!

<< 9 | 10 | 11 | 12 | 13 >>